Lidmaatschap

Geplaatst op door

Wie?

Alle studenten die studeren aan een universiteit of hogeschool kunnen zich inschrijven voor LSD. Je hoeft hiervoor niet in Leiden te studeren.

Wat?

Als lid bij LSD mag je gebruik maken van het duikmateriaal van de vereniging en kun je genieten van alle activiteiten die worden georganiseerd, zowel in als uit het water.

Wanneer?

Tijdens de EL CID week is er volop gelegenheid om je in te schrijven voor LSD. Aan het begin van het collegejaar worden extra activiteiten georganiseerd speciaal voor de nieuwe leden. Het oktober-Schelphoek staat bovendien in het teken van de ‘nullie’ (LSD-jargon voor sjaars, noviet, feut; nieuw lid zonder brevet). In Zeeland worden de nullies voorgesteld aan de vereniging en de vereniging aan de nullies.

Ook later in het jaar is het nog mogelijk om lid te worden. In dat geval betaal je contributie voor het resterende deel van het jaar. Het lidmaatschap gaat per collegejaar en loopt automatisch door. Uitschrijven voor het nieuwe jaar kan tot 1 oktober per mail aan de secretaris.

Waarom?

We zijn een vereniging met weinig verplichtingen en geen ontgroening of ‘kennismakingstijd’: jij bepaalt wat je doet met en voor LSD! Duiken, borrelen, commissiewerk of een combinatie van dat alles, het is allemaal mogelijk.

De beste manier om een antwoord te krijgen op de ‘waarom’ van een lidmaatschap bij LSD, is om het mee te maken. Daar is ruim de gelegenheid voor; kom een keer langs op een borrelavond in ons pand voor een laagdrempelig praatje met de leden onder het genot van een drankje, of mocht je al gebrevetteerd zijn: duik een keer mee!

Hoe?

De contributie voor dit alles is €105,50 per jaar. Als je bij ons een duikopleiding wil volgen komt daar nog €43,50 bij voor lidmaatschap van de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB).

Download hieronder het inschrijfformulier en stuur het per mail naar onze secretaris, of kom een keer langs en vul ‘m in tijdens een borrelavond.

Inschrijfformulier 2018

English Registration form 2018